Începând de luna aceasta, mare parte din traseul „Via Transilvanica” – Drumul care unește, este disponibilă sub formă de imagini panoramice pe Google StreetView (ce poate fi accesat prin intermediul Google Maps).

Traseul Via Transilvanica pornește din Suceava, de la Mănăstirea Putna și se termină în Drobeta Turnu Severin, în curtea Muzeului Regiunii Porților de Fier, în zona Podului lui Traian.

În Drobeta Turnu Severin, traseul mai trece pe lângă următoarele obiective: Portul Turistic, Palatul Culturii Teodor Costescu, Fântâna Cinetică, Castelul de Apă, Promenada Crișan.

În județul Mehedinți, traseul Via Transilvanica trece prin teritoriul administrativ al următoarelor comune: Izvoru Bârzii, Godeanu, Cireșu, Balta, Isverna și Obârșia-Cloșani.

Câteva dintre obiectivele turistice din județul Mehedinți pe lângă care trece Via Transilvanica: Cetatea Grădețului, Crucea de la Godeanu, Peștera Topolnița, Peștera Epuran, Peștera Balta, Peștera Isverna, Dealul cu zgură.

Imaginile panoramice au fost realizate cu un triciclu dedicat unor astfel de proiecte. Din această cauză, zonele greu accesibile încă nu sunt disponibile.

Pod peste Peștera Topolnița, între satele Schinteești și Izvoru Bârzii, pe traseul Via-Transilvanica.

Caută cazare

Cazare în Mehedinți

Booking.com

Scrie părerea ta:

Adaugă experiența/povestea ta despre Traseul „Via Transilvanica” – disponibil pe Google StreetView